Finakonsten - för din Kreativitet & Hälsa

 

 

Tre timmars måleriflöde

Lördag - 2019

Varmt välkomna

Samla ihop några vänner och föreslå en lördag med måleri. Kontakta mig så bestämmer vi tillsammans datum.                                                             

Att måla tilll musik är väldigt inspirerande.  Men ni kommer även få flera roliga inspirerande uppgifter tillsammans med min vägledning. Samtidigt som ni kan koppla av och ge er själva egen tid under måleriet.

Ni kommer att ledas och få spännande bilduppgifter utifrån hur gruppen ser ut och utifrån ert individuella behov. Ni kommer garanterat att finna ert personliga karakteristiska sätt att måla och teckna. Hela upplägget är inspirerat av olika bildpedagogiska metoder för att ni ska finna ert  personliga sätt att måla. Vi kommer börja med en kort vägledd meditationsstund som åtföljs av en bilduppgift.

Många gamla deltagare brukar känna att tiden går så fort under kursen. Det beror på att de ofta hamnar i ett måleriflöde. De glömmer bort det gamla och vad som komma skall. De lever här och nu med sina färger och penslar. Detta kan liknas med att du hamnar i ett måleriflöde eller en upplevelse av mindfulness. Du tar bort tankar om bekymmer och stress och landar och går helt upp i måleriet. Du kommer alltså att uppleva ett enkelt sätt att skingra oroliga tankar som endast annars skulle öka din stressnivå. 

Max deltagare: 5 stycken minst 2 deltagare 

 

DATUM/TID

Lördag enligt överenskommelse .............kl. 12.00 - 15.00

MATERIAL: Ni tar med eget material:

Akvarellfärger alternativt akrylfärg, pastellkritor, färgpennor, penslar,  svamp att måla med, tjockare måleripapper/block, billigt alternativ är tapet papper som kan ta mycket färg utan att buckla eller brista. Målarpalett alternativ papperstallrik att blanda färg på, Trasa/hushållspapper att torka bort överflödig färg med, förkläde eller oömma men bekväma kläder.  Skulle något fattas er kan jag alltid hjälpa till med lite material. 

 

PRIS: 300 kr

I priset ingår fika

PLATS: Hammarbyhöjden

Varmt Välkomna!