Finakonsten – Målerikurser och mindfulness

Vill ni beställa en barnbilderbok så kan ni göra det på Adlibris i nedan länk: 

Blodmåne - stigen tillbaka till lyckan

En unik gåva till någon som tycker det är spännande med spöken. Eller kanske en fin present till någon som känner sig sorgsen över någon kär närstående som nyligen gått bort till andra sidan.

Detta är berättelsen om Luna och hennes far som tillsammans upplever sorgen och vägen tillbaka till lyckan efter att en kär hustru och mor plötsligt avlider på sjukhuset. Utdrag ur boken;

"Åren efter mamma Maj - Britt svävat bort till vila på någon osynlig plats kändes allt lite annorlunda mot förr. Väldigt ofta kunde de känna någon som tog på deras huvuden då de satt ner och grubblade på något. Ibland kunde de se en skugga i ögonvrån fladdra förbi. Och väldigt ofta kunde de höra mamma skramla med skålar och vispar och nynna till musiken i köket. Det lät precis som om hon skulle baka något gott som hon älskade att göra när hon levde. En gång rasade familjefotografiet ner från bokhyllan, men det gick inte sönder, som tur var för framsidan med glaset hamnade uppåt. Både Luna och hennes pappa brukade rusa upp för att se vad som stod på när radion plötsligt sattes på av sig själv, men de kunde inte se någon. Vissa stunder när de satt i vardagsrummet och såg på film samtidigt som de njöt av lördagsgodis, kunde de ofta höra mammas glada nynnande i köket samtidigt som kökskranen sattes i gång av sig själv. De brukade se på varandra och le förtjust när det hände."

Vill ni beställa kan ni även gå in på bokhandeln Bokus HÄR

 

 

Köp en annorunda barnbok! Luna föddes då det var blodmåne. Nu har hon fyllt åtta år. Handlingen visar hur Luna och hennes pappa tar sig ur sorgen från Mamma Maj-britts plötsliga bortgång. Luna undrar, finns änglar? Och är mamma Maj-britt nu en ängel? Och vad ör det som skramlar i köket fast Luna själv sitter i soffan med sin pappa?