Finakonsten - för din Kreativitet & Hälsa

 

Du är värd en kreativ helgkurs!

"Det är bra att fundera och reflektera innan du agerar i ditt liv, men det är ännu bättre om du inte stannar därvid utan handlar för att nya förändringar ska ske och komma  dig till godo här och nu."/Josefina

Villkor

För att undvika missförstånd mellan dig som "KUND" och "Finakonsten" så är det några saker som är viktiga att du är medveten om.

 

ÅLDERSGRÄNS: Vid bokning av kurs gäller 18-års gräns men vid målsmans närvaro gäller inte åldersgränsen.  Hälsoresor/målerikryssning kräver 23 årsgräns.

 

Konstnärlig KURSVERKSAMHET:

Vid kursanmälan så gäller följande villkor.

  • Anmälningsavgiften är inkluderad i kursavgiften.Se belopp under respektive kurs.Vid avhopp under pågående kurs ges inga pengar tillbaka. Om möjligt kan extrakvällskurs läggas in om andra kunder på kursen också har möjlighet att byta kväll eller helg. 24 timmars regel gäller vid avbokning av enskilda kvälls-helgkurser. 
  •  Vid INSTÄLLD kurs så betals HELA KURSKOSTNADEN ÅTER till dig.

 

INBETALNING

Jag använder mig av Cool company till mina tjänster:

Cool Company Skandinavien AB, org.nr: 556432-8390, är ett svenskt bolag som erbjuder administrativa tjänster. 

 Cool Company Skandinavien AB

Erik Dahlbergsallén 15
SE-115 20  STOCKHOLM
Tel: +46 (0) 10 330 30 11
 
Mer information läs: www.coolcompany.se
 
 
 

Anmälan

Anmälan och inbetalning bör göras så snabbt du finner intresse för en kurs för att säkra din plats. Därefter skickar jag en bekäftelse via epost.Glöm inte att uppge namn, personnummer och hemadress eller vid bokning från företag/kommun uppge faktureringsadress  samt vilken kurs/workshop ni avser att boka.