Finakonsten – Målerikurser och mindfulness

Josefina Andersson

Referenser:
"Josefina fina du..gör skillnad, känner ser på avstånd när du leder och bestämd och koncentrerad på mig, helt underbar o snäll också."
2016-08-03, Kristina
 
" Jag tycker att det var en jätterolig kurs. Äntligen blev det av. och att måla och det är verkligen befriande. Bra koncept ." Anki 2014 01 05
 
"Tack för en jättetrevlig kurs, inspirerande, fängslande upplevelse. Glad o trött o positiv, kram Susanne Källman." 5/1-14
" Mitt omdöme om Vedic Art kursen är, jättebra kurs där man målar utifrån sitt inre och lär sig släppa kontrollen över hur det skall bli. Man lär sig vila i sig själv samtidigt som man övar  sin intuition. Allt sker i en varm och lugn miljö med trevliga och inspirerande människor. Kursledaren är positiv, varm, trevlig och ser alla i deras skapande process., Kram Anna Maria". Vt 2014
 
 "Jag har lärt mig mer på den här helgkursen än vad jag har gjort under alla mina bildlektioner på högstadiet. "/Vanja Persson, Frilansjournalist

 

Några elever målar en parafras utifrån en valfri bild. En elev berättade efter avslutad kurs: -"Kursen var lärorik och väldigt rolig. Jag rekomenderar gärna denna kurs till andra som gillar att måla."

/Linda, Student

 

En elev valde att måla av Leonardo da vinci:s "Mona Lisa". Efter avslutad kurs gav hon följande kommentar: jag tycker det var jätteroligt för att det var så lugnt tempo och man behövde inte känna något krav."

/Elisabeth, student 

 

 

 

Jag erbjuder kurser i måleri samtidigt som jag målar mycket själv.

Mitt namn är Josefina Andersson och jag kommer finnas som er kursledare och mentor. Jag är utbildad och legitimerad bildlärare upp till vuxennivå. Jag studerade både på lärarhögskolan, Stockholms universitet, Konstfack.  Jag arbetar förutom med detta underbara arbete även som lärare i förskoleklass i grundskolan.

Jag har även utbildat mig till Vedic Art lärare. Vedic Art är perfekt för att släppa på all prestationsångest och bara vara här och nu med alla färger och former.

Jag har alltid haft ett andligt människovänligt och empatisk intresse för andra människor. I perioder har jag målat mycket själv och haft en del utställningar i Skåne.

 Jag har även fått utbildning i Mindfulness Yoga på Axelssons gymnastiska institut. Samt utbildning i Helande massage genom Hans Axelsson.

I år har jag även gått en utbildning i konstterapi för att få ännu mer kunskap hur jag kan via konsten stödja, stötta och hjälpa kunden att hjälpa sig själv via skapandet.

 

 Varmt välkomna!