Finakonsten – Målerikurser och mindfulness

Välkomna! VEDIC ART KURS I Hammarbyhöjden/ STOCKHOLM under påsklovet

Grundkursen hålls i en mysig hemmiljö. I Vedic Art krävs inga förkunskaper.  Det finns inga rätt eller fel. Det viktigaste är att du utvecklar dina färdigheter och utvecklas under processen.

Detta är en underbar kurs med mycket lugn och rekreation då ni ofta hamnar i ett måleriflöde.

Datum: måndag den 24/6 tom torsdag den 27/6 2023 kl. 13.00

Plats: Hammarbyhöjden/Stockholm

Kursen vänder sig till alla som vill skapa oavsett erfarenhet.

Vedic Art är för er som vill vara kreativ samt finna sitt eget personliga uttryckssätt i måleriet. I vedic Art kommer du stegvis ledas genom 17 olika principer (bilduppgifter) om du väljer att fortsätta. Inga förkunskaper krävs.

Varmt välkomna!

 

 Vedic Art kan göras flera gånger och du upptäcker alltid något nytt. I det abstrakta måleriet gömmer sig former och färger som successivt målas fram. I de 17 olika principerna (måleri uppgifterna) Leds du fram i din skapande process. 

Det här är kursen för er som vill måla i en liten mysig grupp med max fyra deltagare. Kursen vänder sig till er som vill använda målerikursen som en personlig utveckling eller helt enkelt vill få en skjuts för att bli konstnärer.

PLATS; Stockholm, Hammarbyhöjden

 

max fyra personer minst 2 personer.

I priset ingår te/kaffe.

Totalt för ett pröva på tillfälle: 900 kr

Totalt för två tillfällen: 1800 kr

Väljer ni att närvara vid alla fyra tillfällen efter varandra, betalar ni 3000 kr.

 Boka kurs till Josefina Andersson

 

Kom och ta med din pensel och färg. Vi målar till musik om så önskas.

Du kommer att få uppleva Vedic Art. I måleriet och i de reflektioner och tankar som delges i gruppen eller kommer från dig själv, så kommer du få värdefulla insikter om dig själv. I Vedic Art genomgår du 17 olika principer. (Bilduppgifter)På vägen genom alla dessa målerimoment kommer du till insikt vad du behöver förändra antingen i måleriet eller i ditt liv.

VEDIC ART GER EFFEKTIVA REDSKAP FÖR SKAPANDET

De fyra första principerna är "redskapen". Här hittar och utvecklar vi våra kreativa redskap som vi använder i skapandet. Vedic Arts kravlösa, enkla och pedagogiska program introduceras. Redskap för både konsten och livet.

DE KREATIVA PROCESSERNA

Principerna 5-14 förmedlas tillsammans med praktiska övningar som syftar till att se kopplingen mellan konsten och livet, att utveckla våra skapande förmågor och erfara FLOW! Kursen innehåller övningar från traditionell och modern konstutbildning som är omarbetade av Curt Källman för att flytta fokus från planeringen och resultatet till själva processen och nuet! Under denna del av kursen "öppnar vi upp seendet" för både delar och helhet i konsten och livet. Man har möjlightet att måla abstrakt och föreställande. Helt kravlöst...men med många spännande utmaningar.

 DE SISTA PRINCIPERNA

Här går vi djupare in i konsten i relation till livet och personlig utveckling. Här kan vi också erfara alternativa sätt att avsluta våra projekt/målningar på ett sätt som tar bort prestationskrav och skapar inspiration inför kommande konst eller livsprojekt! Att hitta och utveckla ett personligt uttryck i vår egen takt. 

Medtag eget material:

Blyertspenna, pennvässare, pastellkritor, färgpennor, blyertspennor, måleripapper, svamp, rit/måleriblock, ca 10 st. vita kopieringspapper, akvarellfärger, alternativt akrylfärger, eller vattenfärger, penslar, mugg att ha vatten i, papperstallrik att blanda färg i; hushållspapper/trasa, förkläde eller stor skjorta för att skydda kläderna. Ha gärna några varma sockor eller tofflor på er då golvet är lite kallt. Glöm inte oömma kläder alternativt förkläde. 

 

 Varmt välkomna med er anmälan 

Josefina Andersson E-post   

                                           

Lite fina ord från kursdeltagare; 

" Tack...för ditt mjuka sätt. Trevligt med så liten grupp och du var toppen...Jag känner att bara ta sig mer tid för det jag tycker om, färg och form har fått sig en skjuts/ Marie Berggren Karlsson

"Jag uppskattade din ledarstil och din förmåga att anpassa dig till allas behov. Jag vet inte hur en Vedic Art lärare ska vara men du som lärare var ju den som från början satte stämingen och skapade en miljö där alla fick vara sig själva.  Tack för det! Sedan tycker jag gruppen var så fin occh det var skönt att vi var så få. Jag är så glad att mina söner kom igång och målade så mycket. Ha det så gott tills vi ses, vilket jag tror vi gör igen."

/ Anna Öckerman

Betalningsvillkor: 

Om ni bokat kursen och fakturan skickats till er efter ert önskemål så behöver avgiften betalas sista inbetalningsdagen. Därefter läggs en påminnelseavgift på grundavgiften.

Väljer ni Pröva på kurs och dagen efter ångrar er kan inte priset reduceras för följande tre dagar. Då blir totalpriset istället 2200 kr. Jag innehar FA -Skattsedel.

Efter anmälan faktureras ni via mail. Samt får ytterliggare information om plats och kurs innehåll.