Finakonsten - för din Kreativitet & Hälsa

 

Välkommen

Måleri och Yoga kryssning

Den 4 maj 2019 på Birka Cruises

Tillsammans med bild-/Vedic Art lärare Josefina Andersson samt Yogalärare Madeleine Stjernswärd

Sista bokningsdag är den 1 april

Madeleine kommer att leda er i både ett upplyftande och djupt avslappnande Hatha yoga pass under resan. 

 

Här erbjuds resan för er som vill börja det nya året med att varva ner. Ni kommer få uppleva att måleri och Yoga är och blir ett verktyg för er att leva här och nu. Ni får möjligheter att undvika att stressen tar sitt grepp om er hälsa.  Följ med på denna resa om ni vill uppleva mindfulness samtidigt som ni träffar andra människor som också har samma behov som ni.  

PROGRAM

Lördag den 4 maj Kl. 15.00  samling vid Stadsgårdsterminalen, Birka Cruises, T bana slussen.

Kl. 16.00 - 17.00. konferensrum Skåne- Ni börjar resan med ett upplyftande yoga pass i Konferensrum Skåne. I rummet finns härlig havsutsikt. Madeleine har mer än 30 års erfarenhet av Yoga och är en lugn person som förmedlar trygghet då hon lättsamt leder er i Yogan. 

Madeleine har yogamattor men om ni vill ha er egen med går det också bra. Säg då gärna till så vi tar med exakt antal på resan. 

Kl. 17.30- 18.30 Sjösalen - smörgåsbord

18.45 -  22.30 Konferensrum Skåne - Vi börjar med en vägledd meditation som följs av flera olika bilduppgifter som leds av Josefina. Däribland Intuitivt måleri, Energimåleri, transformationsmåleri. Ni kommer få uppleva måleriflöde vilket gör att ni befinner er i nuet och det som ligger bakom eller i framtiden blir mindre viktigt. Lugn musik skapar stämning då vi målar. 

Målerimaterial: tag med måleriblock som tål vatten och mycket färg, blyertspenna, ev. pennvässare, Akvarellfärger, alternativt akrylfäger, penslar, svamp, trasa att torka bort överflödig färg, en mugg att ha vatten i samt en papperstallrik att blanda färger på, förkläde alternativt stor skjorta som kan sättas ovanpå yogakläderna (yogakläder - kläder som är mjuka o sköna. ) 

ca kl. 22.30 - 23.00  Madeleine leder er i ett djupt avslappnande Hatha Yoga pass

 

 

 

Josefina kommer att leda er i energimåleri, intuitivt måleri samt andra övningar som skapar mindfulness då ni hamnar i ett måleriflöde. 

Söndag den 5 maj

kl 07.30 - 10.00 -  Sjösalen Frukost

Fri tid för att strosa på Birka Cruise. Handla i taxfree eller ta en promenad på båten.

Kl 12.00 Sjösalen Lunchbuffe inkl dryck

Kl. 14.00 Ankomst Stockholm Stadsgårdsterminalen, Slussen 

 

Totalt:  2400 kr

Sista boknings-/betalningsdag är den 1 april 2019