Finakonsten - för din Kreativitet & Hälsa

 

Ta hand om dig själv idag! Boka o betala för tre massagetider och få det tredje tillfället gratis :)

 

Helande massage

Varmt välkomna!

Fyll på med mer energi efter en stressig eller tröttsam period. Boosta dig själv med omtanke om dig själv och ditt välmående för att du är värd det :)

 

Till alla sköna superhjälte kvinnor som ofta stressar! Ni som ibland blir försenade av oplanerade händelser! Ni rara kvinnor som ofta glömmer bort viktiga saker, för att katten/hunden sprungit ut/barnet spillt, kladdat ner på golvet i precis det ögonblick ni trodde att allt var färdigt för att ge er av ut i vimlet. Ni superhjältar som får missnöjda blickar för att ni missar bussen, mötet, lämningen, hämtningen, eller leveranser av dito. Ni superhjälte kvinnor som tappat USB i morgonkaffet med dagens mötes anteckningar, vilket själv hänt mig :)  Till er alla underbara som ibland springer med fantastisk superhjältefart för att ni vill klara av att sköta vardagen med möten, påklädning, tvätt, inköp och att inte förglömma, samtidigt vara lugna, sköna, attraktiva och tillmötesgående. Till alla fantastiska kvinnor som passar på att torka handfatet, golvet under tiden ni sitter på toaletten och pratar i mobilen med er upprörda chef/svärmor/kollega/vän. Eller till alla underbara kvinnor som tappat kraften helt och bara behöver läka er själva från livets ibland vad vi kan tänka är orättvisa öden. BJUD er själva på en härlig massage, för att under den sköna tiden släppa alla krav och fylla på er själva med ny superenergi, för att just NI är värda detta!

 

Just Nu kan ni boka/betala 3 massage behandlingar och få det sista tillfället gratis. Varmt välkomna! <3 <3

 

Pröva på "Superkraftmassage" - Helande massage - OBS! endast för kvinnor - rabatt för sjukskrivna, pensionärer samt studenter mot uppvisande av intyg.

30 min 400 kr (rabatterat pris: Totalt 350 kr)

45 min 600 kr (rabatterat pris: totalt 500 kr)

Avkopplande, avstressande och så välbehövligt!

Plats: Hammarbyhöjden

Tfn: 070 798 14 07

 

 

Vad är Helande massage?

I helande massage kombineras muskelmassage och bindvävsmassage med energibehandling. Metoden har använts av Hans Axelsson själv under många år och Axelsons har numera kurser i denna massage metod.

Massagen sätter igång blodcirkulationen och gör att behandlingen upplevs som mindre mystisk, mer fysisk och seriös. Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Man arbetar framförallt med energier i kroppen men i metoden ingår även behandling på energifältet runt kroppen.

När patientens energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter. Stressrelaterande problem motverkas såväl mentalt som lokalt i kroppen.