Finakonsten & Knockout - för din Kreativitet & Hälsa

 

Jag rekommenderar Din StudioLeta go

dagsresa med måleri och havsutsikt på Båten

 M/S Viking Grace med bildpedagog Josefina Andersson

Lördag den 5 maj 2018 (Obs sista anmälningsdag 3 april)

Mindfulness resa med måleri och välsmakande mat och fin gemenskap.  

 
 
 
 

 

 

 

Arrangör: Josefina Andersson utbildad bildlärare samt utbildning i Helande massage.  

 

Varmt välkomna!

Detta är dagsturen för dig som fortfarande vill ha lördagkvällen hemma i Stockholm. Vi reser tidig lördagsmorgon och är åter i Stockholm på kvällen. Promenadavstånd från Slussen eller en kort tur med buss från Slussen till Londonviadukten. 

Du fina människa som vill umgås i en liten grupp med konstnärsjälar och samtidigt njuta av havsutsikt, kom och pröva på hur roligt det kan bli tillsammans på en liten kryssning från Viking Line terminalen, Slussen i Stockholm. Vi kommer umgås i en liten grupp på 6-7 personer. Stora möjligheter att träffa nya härliga vänner med samma intresse för måleri och att umgås under avspända förhållanden utan krav. Ni kommer få spännade måleriövningar som ni alla kommer klara av. 

Vi börjar morgonen med att lägga ifrån oss ytterkläder o ev. tunga väskor i konferensrummet som vi låser efter oss. Därefter går vi in i restaurangen och äter sjöfrukost. 

 

AVRESA: Lördag den 5 maj 2018. Samling kl 7.00 vid båtterminalen. Kryssningen avgår kl. 07.45

FRUKOST:KL 07.45 - 08.45

KONFERENSRUM: KL 08.00-13.00 (kaffe, te och frukt finns tillgängligt utanför konferensrummet) Vi målar fram till ca 12.55 därefter plockar vi ihop och gör oss redo att byta skepp.  

ANKOMST Mariehamn: Lördag kl 14.10 (svensk tid 13.10)

HEMRESA från Mariehamn med M/S Amorella: KL 14.25

LUNCH: kL 14.45 (SVENSK TID)

Därefter har ni fri tid att antingen gå till Taxfreen, sätta er och lyssna på musik. Kanske ta en drink vid baren. Njuta av utsikten. 

Packning,ytterkläder och andra varor ni ev. inhandlar kan läggas i en hytt som gruppen får till sitt förfogande på hemresan. 

I PRISET INGÅR:

Frukost, lunch och bildövningar ledd av utb. bildlärare.

Vi startar upp med en meditation och därefter kommer ni få vägledande kreativa bilduppgifter med fin havsutsikt.

Medtag egen: blyertspenna, pennvässare, pastellkritor, färgpennor, blyertspennor, målarpapper, svamp, rit/måleriblock, ca 5 st. vita kopieringspapper, akvarellfärger, alternativt akrylfärger, eller vattenfärger, penslar, mugg att ha vatten i, hushållspapper/trasa, ev förkläde. 

Innehållet kommer att vara inspirerat från Vedic Art, Energimåleri, samt traditionellt skapande.

 

Max antal platser: 7, resan ställs in och inbetalningar åter till kund om inte antalet kunder uppnås till minst 6 st. Efter den 3 april 2018 kan inte återbetalning ske oavsett orsak.

Sista anmälnings-/betalningsdag:  3 april 2018 

Totalt: 1195 kr