Finakonsten - för din Kreativitet & Hälsa

 

Jag rekommenderar Din Studio

Mindfulness resa med Yoga och måleri på Birka Cruise

23 februari 2019

Arrangör: Josefina Andersson utbildad bildlärare samt utbildning i Helande massage.  

 

Varmt välkomna!

Detta är dagsturen för dig som fortfarande vill ha lördagkvällen hemma i Stockholm. Vi reser tidig lördagsmorgon och är åter i Stockholm på kvällen. Promenadavstånd från Slussen eller en kort tur med buss från Slussen till Londonviadukten. 

Du fina människa som vill umgås i en liten grupp med konstnärsjälar och samtidigt njuta av havsutsikt, kom och pröva på hur roligt det kan bli tillsammans på en liten kryssning från Viking Line terminalen, Slussen i Stockholm. Vi kommer umgås i en liten grupp på 6-7 personer. Stora möjligheter att träffa nya härliga vänner med samma intresse för måleri och att umgås under avspända förhållanden utan krav. Ni kommer få spännade måleriövningar som ni alla kommer klara av.

Ni kommer få känna på Vedic Art som innehåller 17 olika principer dvs 17 olika bildövningar. Under båtturen kommer ni hinna med ca 5 av dessa övningar och fortsättning erbjuds enligt överenskommelse med deltagarna.

Vedic Art är en teknik som stegvis leder dig till just din personliga målerigenre och lär dig att finna din väg i måleriet såväl i livet. Många kunder har upplevt att de genom denna kurs blir medvetna om vad just de behöver utveckla eller rensa bort i sitt liv då de genom olika bildövningar blir mer medvetna om vad som dränerar eller stagnerar deras liv. 

Vi börjar morgonen med att lägga ifrån oss ytterkläder o ev. tunga väskor i konferensrummet som vi låser efter oss. Därefter går vi in i restaurangen och äter sjöfrukost. 

 

AVRESA: Lördag den 3 nov 2018. Samling kl 7.00 vid båtterminalen. Kryssningen avgår kl. 07.45

FRUKOST:KL 07.45 - 08.15

KONFERENSRUM: KL 08.30-13.00 (kaffe, te och frukt finns tillgängligt utanför konferensrummet) Vi målar fram till ca 12.55 därefter plockar vi ihop och gör oss redo att byta skepp.  

ANKOMST Mariehamn: Lördag kl 14.10 (svensk tid 13.10)

HEMRESA från Mariehamn med M/S Amorella: KL 14.25

LUNCH: kL 14.45 (finsk tid)

Därefter har ni fri tid att antingen gå till Taxfreen, sätta er och lyssna på musik. Kanske ta en drink vid baren. Njuta av utsikten. 

Packning,ytterkläder och andra varor ni ev. inhandlar kan läggas i en hytt som gruppen får till sitt förfogande på hemresan. 

Åter i Stockholm; kl 18:55

I PRISET INGÅR:

Frukost, lunch och bildövningar ledd av utb. bildlärare.

Vi startar upp med en meditation i skapande och därefter kommer ni få vägledande kreativa bilduppgifter i Vedic Art med fin havsutsikt. Vdic Art innehåller 17 st principer. Vi kommer hinna med ca 6 principer beroende på hur gruppen arbetar. Datum för fortsättningskurs bestäms gemensamt i gruppen. 

Medtag egen: blyertspenna, pennvässare, pastellkritor, färgpennor, blyertspennor, måleripapper, svamp, rit/måleriblock, ca 10 st. vita kopieringspapper, akvarellfärger, alternativt akrylfärger, eller vattenfärger, penslar, mugg att ha vatten i, papperstallrik att blanda färg i; hushållspapper/trasa,  förkläde eller stor skjorta för att skydda kläderna

 

 

Max antal platser: 7, resan ställs in och inbetalningar åter till kund om inte antalet kunder uppnås till minst 6 st innan den 7 augusti. Efter den 7 augusti , då resan är fullbokad samt betald kan inte återbetalning ske oavsett orsak.

Sista anmälnings-/betalningsdag:  1 oktober 2018 

Totalt: 1195 kr