Finakonsten & Knockout - för din Kreativitet & Hälsa

 

 

Varmt Välkomna till en mysig o rolig kurs!

 

Vedic Art torsdag den 2 augusti - söndag den 5 augusti 2018.  

Kl. 16.00-20.00

 

 

 

           

Josefina Andersson utb. Bildlärare, Vedic Art lärare

Vedic Art - Kom igång på ett enkelt sätt med ditt måleri och din egen personliga utveckling. Vedic Art kan göras flera gånger och du upptäcker alltid något nytt.

 

Kom och ta med din pensel och färg. Vi målar till musik om så önskas samt efter meditation.

Du kommer att få uppleva Vedic Art. I måleriet och i de reflektioner och tankar som delges i gruppen eller kommer från dig själv, så kommer du få värdefulla insikter om dig själv. I Vedic Art genomgår du 17 olika principer. På vägen genom alla dessa målerimoment kommer du till insikt vad du behöver förändra både i måleriet och i ditt liv.

VEDIC ART GER EFFEKTIVA REDSKAP FÖR SKAPANDET

De fyra första principerna är "redskapen". Här hittar och utvecklar vi våra kreativa redskap som vi använder i skapandet. Vedic Arts kravlösa, enkla och pedagogiska program introduceras. Redskap för både konsten och livet.

DE KREATIVA PROCESSERNA

Principerna 5-14 förmedlas tillsammans med praktiska övningar som syftar till att se kopplingen mellan konsten och livet, att utveckla våra skapande förmågor och erfara FLOW! Kursen innehåller övningar från traditionell och modern konstutbildning som är omarbetade av Curt Källman för att flytta fokus från planeringen och resultatet till själva processen och nuet! Under denna del av kursen "öppnar vi upp seendet" för både delar och helhet i konsten och livet. Man har möjlightet att måla abstrakt och föreställande. Helt kravlöst...men med många spännande utmaningar.

 DE SISTA PRINCIPERNA

Här går vi djupare in i konsten i relation till livet och personlig utveckling. Här kan vi också erfara alternativa sätt att avsluta våra projekt/målningar på ett sätt som tar bort prestationskrav och skapar inspiration inför kommande konst eller livsprojekt! Att hitta och utveckla ett personligt uttryck i vår egen takt. 

Medtag eget material:

Blyertspenna, pennvässare, pastellkritor, färgpennor, blyertspennor, måleripapper, svamp, rit/måleriblock, ca 10 st. vita kopieringspapper, akvarellfärger, alternativt akrylfärger, eller vattenfärger, penslar, mugg att ha vatten i, papperstallrik att blanda färg i; hushållspapper/trasa,  förkläde eller stor skjorta för att skydda kläderna. 

 PLATS: Hammarbyhöjden

Max 5 personer min. 2 st.

TID/DATUM: 

Datum: måndag den 2 augusti tom söndag den 5 augusti. kl. 16.00-20.00 

I priset kan ni boka extra för Helande massage 15 min av en kostnad på 150 kr. Eller 30 min för 300 kr. Bokningsbara tider;  innan eller efter Vedic Art kursen.

 

I priset ingår Te eller kaffe.

Totalt:  1400 kr.  Med massage tillkommer extra kostnad. Anmäl senast 48 timmar. innan kursstart.  Jag rekomenderar att ni gör det så snart som möjligt eftersom platserna är så få. 

 

Varmt välkomna med 

din anmälan via e-post  

Glöm ej att uppge ert telefonnummer och fullständiga namn.